svetleci-barski-sto-sa-navlakom-7

BARSKI STO SVETLEĆI

sa navlakom

Reventar svetleći barski sto sa navlakom daje Vašem prostoru i rasvetu u kojoj ćete uživati cele noći. Sa ovim tipom stola ne morate dodatno plaćati rasvetu jer ste sa našim svetlećim stolom zadovoljili i taj deo organizacije.

MATERIJAL I DIMENZIJE

Visina ovog barskog stola je 113 cm, a prečnik ploče je 60 cm. Materijal od kojeg je napravljeno postolje je metal, a ploča stola je napravljena od medijapana. Navlaka je sašivena od likre. Akumulatori koji napajaju rasvetu su od 12 V.

Stolovi su lagani, stabilni i što je najbitnije bežični. Rasveta traje do oko 8 sati, nakon čega ih morate ponovo dopuniti ukoliko ih iznajmljujete na veći broj dana. Stolovi imaju mogućnost menjanja 12 različitih boja i 4 različite vrste programa sa efektima.

OPIS

Svtleći barski stolovi su jako dobra opcija za proslave firmi iz razloga što ih možete postaviti u bojama svoje firme. Ukoliko imate potrebu za većim brojem stolova, možete ih kombinovati sa našim običnim barskim stolom tip 1 sa belom navlakom jer naizgled su isti s tim što je običan sto pristupačniji sa cenom, pa tako možete na primer da uzmete 20 običnih stolova i 10 svetlećih stolova i rasporedite ih tako da svaki treći sija. Zbog svoje jake svetlosti kojom sija, vaš prostor će biti ravnomerno osvetljen bez obzira što nisu svi stolovi svetleći.

Okvirna cena iznajmljivanja barskog svetlećeg stola sa navlakom je 10-12 evra po komadu + troškovi dostave i montaže zavisno od toga gde se nalazite.

VISINA
113cm
PREČNIK PLOČE
Φ60
MATERIJAL POSTOLJA
Metal
MATERIJAL PLOČE
Farbani medijapan
MATERIJAL NAVLAKE
Likra
NAPON
Akumulator 12V
NAČIN POVEZIVANJA
Bežično
TRAJANJE RASVETE
Do 8h
PODELI