asortiman-barski-sto-tip-1-sa-belom-navlakom

BARSKI STO TIP 1

sa belom navlakom

Reventar barski stolovi se mogu iznajmiti sa belom navlakom koja daje Vašem događaju izgled savršenstva.

MATERIJAL I DIMENZIJE

Stolovi su napravljeni od metalne konstrukcije sa medijapan pločom farbanom crnom bojom. Visina stola je 113 cm, prečnik ploče je 60 cm. Možete ih dobro kombinovati uz naše barske stolice sa belom navlakom. Naša preporuka je do 4 stolice po jednom barskom stolu.

OPIS

Navlake, poznate kao streč ili spandeks navlake, sašivene su od likre. Navlake se ne gužvaju što daje savršenu liniju i oblik stola. Lako se montiraju i postavljaju na sto. Ukoliko dođe do nekih nepredviđenih situacija, kao što je na primer prosipanje pića po stolu, cepanja ili paljenja navlake, velika prednost je što istog momenta možete lako sami zameniti navlaku i izbeći nepotrebne neprijatnosti na događaju. Naš tim će vam uvek ostaviti par navlaka viška za ovakve slučajeve. Da bismo izbegli ovakve neprijatnosti, mi Vam nudimo rešenje. Na svaki sto naš tim vam može postaviti štitnike koji su napravljeni od providnog klirita debljine od 1 cm. Izgledaju kao staklo i ne mogu da se slome niti oštete. Skoro su neprimetni na stolovima što dalje znatno olakšava celokupnu organizaciju.

Okvirna cena iznajmljivanja barskog stola tip 1 sa navlakom je 5-7 evra po komadu + troškovi dostave i montaže. U cenu je uračunato i pranje stoljnjaka.

VISINA
113 cm
PREČNIK PLOČE
Φ60
MATERIJAL POSTOLJA
Metal
MATERIJAL PLOČE
Farbani medijapan
MATERIJAL NAVLAKE
Likra
PODELI