barski-sto-tip-1-sa-stoljnjakom-i-masnom-6

BARSKI STO TIP 1

sa stolnjakom i mašnom

Ako je došao trenutak vašeg „Sudbonosnog DA“, naši barski stolovi sa stoljnjakom i mašnom su jednostavno, lako i brzo rešenje za doček Vaših gostiju kod kuće, u stanu ili na nekoj drugoj lokaciji.

MATERIJAL I DIMENZIJE

Stolovi su napravljeni od metalne konstrukcije sa medijapan pločom farbanom crnom bojom. Visina stola je 113 cm, prečnik ploče je 60 cm. Konstrukcija sa 4 nožice ih čini jako stabilnim i lako premostivim zbog svoje male težine.

Materijal od kojeg su sašiveni stoljnjaci je trevira. Boje mašni možete birati po svojoj želji i prilagoditi željenoj dekoraciji.

OPIS

Naša preporuka je do 5 osoba po jednom barskom stolu. Ukoliko se odlučite za iznajmljivanje i barskih stolica, preporuka je do 4 stolice po jednom stolu. Stolice možete iznajmiti takođe sa belom navlakom na sebi kako biste dobili upotpunjen izgled.

Ukoliko se odlučite i za iznajmljivanje i naših pagoda, čije su dimenzije 3×3 metra, možete staviti do 2 stola kako bi gosti nesmetano mogli da cirkulišu po proslavi.

Naš tim će vam ostaviti par stoljnjaka viška ukoliko bude potrebe da se izmenjaju zbog neželjenih prljanja i drugih neprijatnosti na sam dan događaja.
Okvrirna cena barskog stola sa stoljnjakom i mašnom u željenoj boji je 5-7 evra + troškovi dostave I montaže. U cenu je uračunato pranje stoljnjaka.

VISINA
113 cm
PREČNIK PLOČE
Φ60
MATERIJAL POSTOLJA
Metal
MATERIJAL PLOČE
Farbani medijapan
MATERIJAL STOLNJAKA
Trevira
PODELI