asortiman-barski-sto-tip-2-sa-belom-navlakom

BARSKI STO TIP 2

sa belom navlakom

Reventar barski stolovi tip 2 sa belom navlakom su dobar izbor za organizaciju vašeg događaja ukoliko imate posluženje hrane.

MATERIJAL I DIMENZIJE

Stolovi su napravljeni od metalne rasklopive konstrukcije, a ploča je od kvalitetne plastike. Visina stola je 110 cm, a prečnik ploče 80 cm. Jako su lagani što ih čini jednostavnim za premeštanje.

OPIS

Navlake koje stolovima daju estetski savršen izgled su od likre što znači da lepo prijanjaju i oblikuju sto. Velika prednost je što se ne gužvaju, pa uvek imaju besprekoran izgled.

Naša preporuka je do 5 osoba po jednom barskom stolu. Ako uz barski sto želite i barske stolice, preporuka je do 4 barske stolice po jednom barskom stolu. Za ovu opciju najbolje je da se koriste barske stolice tip 1 sa belom navlakom jer predstavljau dobar spoj uz ovu opciju stolova.

Ukoliko za vaš događaj želite da iznajmite naše pagode, čija dimenzija je 3×3 metra, možete staviti do 2 barska stola po jednoj pagodi.

Barski sto tip 2 omogućiće vašim gostima da na dovoljno prostora uživaju u pripremljenoj hrani i piću.

Okvirna cena iznajmljivanja barskog stola tip 2 sa belom navlakom je oko 6-8 evra po komadu + troškovi dostave i montaže. U cenu je uračunato pranje navlaka.

VISINA
110 cm
PREČNIK PLOČE
Φ80
MATERIJAL POSTOLJA
Metal
MATERIJAL PLOČE
Plastika
MATERIJAL NAVLAKE
Likra
PODELI