asortiman-barski-sto-tip-2-sa-crnom-navlakom

BARSKI STO TIP 2

sa crnom navlakom

Barski sto tip 2 sa crnom navlakom Vašem događaju daje posebnu eleganciju sa dozom umerenosti. Izuzetno su moderni i prilagođeni za sve vrste proslava.

MATERIJAL I DIMENZIJE

Stolovi su napravljeni od metalne rasklopive konstrukcije, a ploča je od kvalitetne plastike. Visina stola je 110 cm, a prečnik ploče 80 cm. Jako su lagani što ih čini jednostavnim za premeštanje. Na njima možete otmeno i galantno poslužiti svoje drage goste bilo kojom vrstom hrane i pića.

OPIS

Ako organizujete proslavu firme, degustaciju sireva ili vina, promociju knjige, ovaj tip stola će vam sigurno događaj učiniti boljim.

Naše barske stolove tip 2 možete uzeti u kombinaciji sa dve boje navlaka gde dobijate jako maštovit i interesantan izgled i dekoraciju. Ukoliko želite i stolice naša preporuka je da koristite do 4 stolice po jednom barskom stolu.

Kod nas možete iznajmiti i banket stolove ukoliko su Vam potrebni za postavku švedskog stola ili keteringa na Vašem događaju.

Okvirna cena iznajmljivanja barskog stola tip 2 sa navlakom je 6-8 evra po komadu + troškovi dostave i montaže. U cenu koja Vam je data je uračunato pranje navlaka.

VISINA
110 cm
PREČNIK PLOČE
Φ80
MATERIJAL POSTOLJA
Metal
MATERIJAL PLOČE
Plastika
MATERIJAL NAVLAKE
Likra
PODELI