barski-stop-tip-2-sa-crvenom-navlakom-1

BARSKI STO TIP 2

sa crvenom navlakom

Firma Reventar Vam daje mogućnost biranja boja navlaka za stolove po vašoj želji i potrebi. U našem standardnom programu imamo lagere belih, crnih i crvenih navlaka, ali takođe imate i mogućnost bilo koje druge boje navlaka koje ćemo sašiti da bismo ostvarili saradnju i zadobili vaše poverenje. Tako na primer, ukoliko je boja vaše firme plava, možemo Vam pričiniti zadovoljstvo iznajmljivanja naših barskih stolova uz plavu boju navlaka.

MATERIJAL I DIMENZIJE

Naši stolovi tip 2 su napravljeni od metalne konstrukcije sa kalitetnom plastičnom pločom na sebi. Stolovi su rasklopivi, lagani i lako premostivi. Visoki su 110 cm, a prečnik ploče je 80 cm.

OPIS

Sama boja navlaka vam štedi novac na dodatne dekoracije jer su stolovi sa navlakom u boji sama dekoracija po sebi.

Za Reventar sto tip 2 se preporučuje da smestite do 5 osoba po jednom stolu ili do 4 barske stolice ukoliko želite da vaši gosti imaju zadovoljstvo sedenja i uživanja na vašem događaju. Zbog svoje velike površine ploče, stolovi su jako pogodni za posluženje hrane i pića.

Naš tim pored iznajmljivanja će vam iste dostaviti, postaviti i odneti u dogovoreno vreme. Vaše je samo da dogovorite željenu boju navlaka.

Ukoliko imate potrebe za ekskluzivnim izgledom Vašeg događaja, preporuka je da pogedate našu ponudu svetlećih led barskih stolova.

Okvirna cena iznajmljivanja barskog stola tip 2 sa navlakom u boji je 6-8 evra po komadu + troškovi dostave i montaže.

VISINA
110cm
PREČNIK PLOČE
Φ80
MATERIJAL POSTOLJA
Metal
MATERIJAL PLOČE
Plastika
MATERIJAL NAVLAKE
Likra
PODELI