barski-sto-tip-1-12

BARSKI STO TIP 1

bez navlake

Barski stolovi su savršeni za opremanje događaja i svečanosti koja zahtevaju akomodaciju prostora. Sastoje se od nosača i radne površine. Uglavnom je sto namenjen za više osoba, ali može biti i za jednu osobu.

MATERIJAL I DIMENZIJE

Reventar  barski stolovi su napravljeni od metalne konstrukcije sa medijapan pločom farbanom akrilnom crnom bojom. Visina stola je 113 cm, prečnik ploče je 60 cm. Stolovi su lagani, lako premostivi i jako stabilni zbog svoje 4 nožice.

OPIS

Na ploče Reventar barskog stola možemo URADITI ŠTAMPU PO DOGOVORU SA VAMA ukoliko Vam je potrebno (na primer: logo Vaše firme ili broj godina ukoliko Vi ili Vama draga osoba slavite rođendan).

Okviran broj ljudi koji može da stane za barski sto je do 5 osoba. Ukoliko imate potrebe možete ga iskombinovati sa našim barskim stolicama kako bi Vam provedeno vreme bilo što ugodnije i lepše. Naša preporuka je do 4 barske stolice po jednom stolu. Ukoliko naš barski sto postavljate ispod naših pagoda, naša preporuka je maksimalno 2 stola po jednoj pagodi.

Svaki sto možete kombinovati sa crnom ili belom spandeks navlakom koje izgledaju veoma moderno ili sa belim stoljnjakom uz kombinaciju mašne u željenoj boji. Broj kombinacija je velik.

Okvirna cena iznajmljivanja po komadu je 3-5 evra + troškove dostave i montaže.

VISINA
113 cm
PREČNIK PLOČE
Φ60
MATERIJAL POSTOLJA
Metal
MATERIJAL PLOČE
Farbani medijapan
PODELI